9 May 2016

Chill-Out Festival İstanbul 2016 Line-Up'ı Açıklandı













Geçtiğimiz yıl 10. yaşının şerefine Slowdive, Thievery Corporation, Stavroz, Balthazar, Yacht, Gospoet gibi grupları ağırlayan Chill-Out Festival, bu yıl da çok renkli bir kadroyla karşımıza çıkıyor.

Her yıl mayıs ayının son haftası Sarıyer ormanları arasında bulunan Life-Park'ta iki gün boyunca İstanbul'lu müzikseverlere unutulmaz bir hafta sonu yaşatan Chill-Out Festival main stage, next stage ve other stage olmak üzere üç sahne ve onlarca stant, bedensel aktiviteler gibi eğlenceli işlerle beraber doğa içinde rengârenk, çiçek çiçek bir festival sunuyor.

Bu yıl 28-29 Mayıs'ta geniş bir line-up ile karşımıza çıkan Chill-Out Festival'da cumartesi günü:
Bedouin, Chairlift, Choir of Young Believers, Cigarettes After Sex, Clarian, Matthew Herbert, Nico Stojan, Parra For Cuva & Senoy, Polo & Pan, Red Axes, Rodrigo Amarante, Temples, Wareika, cantanca, Islandman, Nilipek., Nusaibin, Style-Ist, Violations Radio

pazar günü:
Chico Trujillo, dOP, Fakear, Guts, Hugo Kant, Jo.Ke, Life On Planets, Lola Coca, Lucas Santtana, Mimi Love & The Sorry Entertainer, Orchestra Of Spheres, Raz Ohara, The Field, Viken Arman, YokoO, Wide Awake, Ah! Kosmos, Oceanvs Orientalis, Flapper Swing sahne alacak.

Biletler Biletix'te.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder