20 Eki 2016

Yeni Şarkı: Efterklang - Stillborn


Kışın gelişiyle kuzeyde hareketlilik artmaya başladı. Nordik müziğin başarılı ismi Efterklang yeni albümünden soprano vokalli, ürkütücü yeni şarkısını gerilimin yüksek olduğu video klibiyle birlikte yayımladı.

Nordik melodilerin huzurlu sesi Danimarkalı Efterklang bu yıl yayımlanacak yeni albümden üçüncü single şarkısını paylaştı. Efterklang, The Happy Hopeless Orchestra ile birlikte üzerinde çalıştığı yeni opera albümü 4 Kasım'da yayımlayacağını daha önce duyurmuştu. Bugün beşinci stüdyo albümü "Leaves - The Colour of Falling"den üçüncü teklisini de paylaştı. Daha önce "Cities of Glass" ve "The Colour Not of Love" şarkısılarını paylaşan grup şimdi sözlerini Ursula Andkjær Olsen'in yazdığı vokalde Katinka Fogh Vintelev'in yer aldığı epik bir şarkıyı en az şarkı kadar ürkütücü bir kliple birlikte paylaştı. Yönetmenliğini Søren Rye'nin oturduğu video klipte oyunculuk şarkının vokalini yapan Vintelev'e ait.

Efterklang'in alıştığımız huzurlu melodilerinin bayağı uzağında operayla birlikte soprano vokalin kullanıldığı gerilimin yüksek olduğu bu taze şarkıya ve klibe buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder