2 Kas 2017

Ride Harika Bir Şarkı Yayımladı: "Pulsar"


Geçtiğimiz yaz "Weather Diaries" isimli yepyeni bir albüm yayımlayan Oxfordlu shoegaze topluluğu Ride albüm dışı bir single paylaştı.

21 yıl sonra Erol Alkan prodüktörlüğünde yeni bir albüm yayımlayarak özlem gideren Ride beklentilerin altında bir albüm olan "Weather Diaries"ten sonra şimdi de "Pulsar" isimli teklisiyle karşımızda. "Pulsar" ilhamlarını uzaydan, 60'lardan, kilise müziğinden ve trip-hop ritimlerinden alıyor.

2 yorum:


  1. Hızlı ve ucuz bir kredi için başvur

    Benim adım Bay Mohammed, birkaç kredi Comany'den birkaç kez uyguladıktan sonra Kredi formum DAVID JACKSON'u aldığımı ifade etmek için buradayım. İşe başlamak için acil bir Krediye ihtiyacım vardı ve yardım etmek için söz veren bazı Kredi verenler için başvuruda bulundum, ancak bana hiç Kredi vermediler. Bir arkadaşım bana yardım etmeyi vaat eden DAVID JACKSON'a kadar tanıttı ve aslında yaptı. hiçbir gecikme olmadan söz verildiği gibi. DAVID JACKSON'la tanışana kadar, güvenilir bir borç verenler olduğunu hiç düşünmemiştim, aslında Krediye yardım etmiş ve fikrimi değiştirmişti. Herhangi bir şekilde gerçek ve acil bir krediye ihtiyacınız olup olmadığını bilmiyorum, lütfen e-posta yoluyla DAVID JACKSON ile iletişim kurun:
    davidbankmanager@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. Casino Slot Machines For Sale - Coyote Ranch | Coyote Ranch
    Coyote Ranch offers hundreds of slot machines. You can betsurfacearea find thousands 힘숨찐챌린지 of other ways to 바카라크리스탈 play at Coyote Ranch from the winwin 토토 best 스보벳 suppliers.

    YanıtlaSil