29 Ara 2016

My Bloody Valentine'dan Yeni Albüm Sinyali


Shoegaze'in yaratıcısı My Bloody Valentine yeni yılda yeni albüm yayımlayabilir. Kaynak çok sağlam bir yerden: Creation Records.

Shoegaze müziğin yaratıcısı İrlanda çıkışlı My Bloody Valentine 4 yıl aradan sonra yeni bir albüm yayımlayacak. İddianın sahibi My Bloody Valentine'ın yıllarca birlikte çalışarak harikalar yarattığı efsane plak şirketi Creation Records'un patronu Alan McGee. Creation Records'un Facebook sayfasından paylaşılan Kevin Shields illüstrasyonunun altına yeni yılda albüm yayımlayacak, turneye çıkacak ve albümlerini yeniden bastıracak eski Creation Records üyesi grupların isimleri paylaşıldı. Slowdive, Ride, The Jesus And Mary Chain, Go-Kart Mozart gibi isimlerin arasında My Bloody Valentine da bulunuyor. Hatırlayacaksınız, My Bloody Valentine üç albümünü analog yöntemle yeniden bastıracağı haberini vermişti. Ancak MBV ile ilgili haber bununla sınırlı değil. Yorumlarda MBV'nın yeni albüm yayımlayıp yayımlamayacağı sorusuna Alan McGee, yeni kayıtlar, yeni baskılar ve bir turnenin gerçekleşeceğini söyledi. Diğer yorumlarda ise Kevin Shields'ın Dublin'de Dinosaur Jr. ile birlikte çıktığı konserde dinleyicilere gelecek yıl bir turneye çıkacağını söylediği yazıldı. Bu yorumu onaylayan Alan McGee aynı zamanda yeni bir albümün de müjdesini verdi. Alan McGee daha önce The Jesus And Mary Chain'in de albüm haberini duyuran ilk kişiydi.

McGee ayrıca Swerdriver'ın da stüdyoda olduğunu da açıklayarak Slowdive, Ride, The Jesus And Mary Chain ve Spiritualized ile birlikte 2017'nin shoegaze yılı olacağını resmen ilan etti.

İlgili kaynağa buradan ulaşabilirsiniz:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder